• A'la carte étterem

    Gasztronómia Vadvirág módra...


"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
Gundel Károly

 

Nálunk a selfness, mint életérzés, az ételek elkészítésénél, tálalásánál is megjelenik, kezdve a friss alapanyagoktól a tányéron történő elhelyezés megkomponálásáig. Kóstolt már dekorációként használt ehető virágokat, közöttük a levendulát, a rózsaszirmot, körömvirágot, árvácskát? Szezonális étlapunkon megtalálható az évszakok jellegzetes alapanyagai, az erdei ételek, valamint a településünkre jellemző szlovák gasztronómia ízvilága. Éttermünk nem csak a szálloda vendégei részére elérhető, hanem a sétáló, túrázó embereket is szívesen látjuk megpihenni, felfrissülni.


Nyitvatartás:
Csütörtök: 12:00-21:00
Péntek-szombat-vasárnap: 06:00-22:00
Hétfő: 08:00-15:00
Büféreggeli: 08:00-10:00
Büfévacsora: 18:00-20:00

Ételérzékenységüket (laktózmentes, ételallergia, stb.) és egyedi igényüket (diéta, vegetáriánus étrend, stb.) kérjük legalább érkezés előtt 4 nappal jelezzék felénk. Egyedi igényekért felárat számolunk fel, amely alkalmanként 1000 Ft/fő/alkalom.

Étkezésre az étteremben, illetve nyári időszakban az étterem teraszán van lehetőség.

Ételfelszolgálás szobaszervizen keresztül 06:00-22:00-ig vehető igénybe. Kérjük igényét jelezze előző nap szállodánk recepcióján 18:00-ig.